Contact
Om Rul-let

  
  
  


 

Om Rul-let 

Rul-let er en del af Abena-koncernen og en af Skandinaviens førende leverandører af husholdningsemballage. Vores produkter findes typisk i "skuffe nummer tre" i køkkenet i stort set alle danske hjem, og omfatter bl.a. bagepapir, alufolie, plastposer og madfilm mm.

Vi producerer både produkter med brandet Rul-let og private label-produkter i andre brands, der forhandles overalt i detailhandlen og af grossister inden for primært catering, plast og papir.


Fabriksbygningen i Aabenraa huser virksomhedens moderne produktionsfaciliteter, og det er her stort set alle Rul-lets produkter fremstilles. Færdigvarer opbevares og distribueres fra Abena-koncernens centrallager på Egelund i Aabenraa.

 


 
  • Troværdige løsninger i dialog med kunderne

    Abena-koncernen rykker grænserne for nye produkter og markeder gennem en løbende produktudvikling. Omdrejningspunktet i udviklingen er brugernes behov og ønsker i forhold til ressourceforbrug og miljøpåvirkning. Derfor udvikler vi metoder, der tager udgangspunkt i brugernes behov og inddrager dem i udviklingen af nye, innovative produkter.
  • Elite Smiley


    
Vis alle nyheder...

Rul-let A/S – Søstvej 13 – 6200 Aabenraa – Tlf. Kundeservice : 74 31 17 10 – rul-let@rul-let.dk